Stearinlys, servietter, bordløbere og papirduge - Lys og Stil 

Stearinlys, servietter, papirduge og bordløbere fra 1'st ClassStoflignende Dunilin servietter, Dunicel papirduge og bordløber fra Duni

Facebook | Twitter

 

100% sikker online betaling 

 

Kom ind i Webshoppen   |   Duni   |   Festbordet   |   Mærkedage   |   Servietfoldning   |   Information   |   Farveguide


 

Stearinlys, servietter, papirduge og bordløber... kom indenfor i vores webshop.


Hvad siger kunderne om Lys om Stil

Vi vil meget gerne høre hvordan du har syntes om at handle hos os, og hvordan behandlingen af din ordre har været?
 
Det vil betyde rigtig meget for os, hvis du vil sende os et par ord om din oplevelse, ekspedition, leveringstid osv...

På dette spørgsmål herover har vi fået mange dejlige og positive tilbagemeldinger fra mange af vores kunder. Du kan se nogle af dem herunder.

Som internetbutik, ser vi desværre ikke alle vores kunder, så derfor er vi utroligt glade for når vi modtager en lille e-mail fra jer.

Har du selv en anmeldelse, så er du meget velkommen til at sende den til os på e-mail: kundeservice@lysogstil.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig...

Hvad siger kunderne om Lys og Stil

"Det har på alle måder været en positiv oplevelse at handle hos Jer. Varene blev lynhurtigt leveret, sikkert og godt emballeret, - farverne var som gengivet på hjemmesiden. Det er ikke sidste gang, jeg har handlet hos Jer. De bedste anbefalinger herfra"
Jytte fra Glostrup - 2010

"Har brugt jer for første gang men absolut ikke sidste gang. Nemt at bestille på hjemmesiden. Hurtig levering. Alt der er bestilt kom. Tusind tak for en god handel."
Maj-Britt fra Vildbjerg - 2010

"Det er første gang jeg køber hos jer. Jeg har fået varen hurtigt og uden problemer. Jeres hjemmeside/ web shop er også fin at finde rundt i. Alt i alt en god oplevelse at handle med jer"
Inge fra Nørre Snede - 2010

"Jeg har intet at klage over, min levering var lidt længe om at komme, der var nogle lys du ikke kunne få hjem fra leverandøren, men det fik jeg besked om, så det var fint, du har også vejledt i mængde, men nu jeg har varerne hjemme tror jeg godt nok jeg har bestilt alt for meget dug og løber, men vi skal have 18 års fødselsdag til efteråret, så kan vi måske få brugt resten. Så jeg er en meget tilfreds kunde der anbefaler dig til andre."
Helle fra Hadsten - 2010

"Det har været en god oplevelse at handle hos Jer. Jeres hjemmeside er let og overskuelig, ordren er blevet behandlet hurtig og allerede 2 dage efter ordren, var varerne leveret. Så alt i alt en særdeles positiv oplevelse."
Linda fra Haderslev - 2010

"Jeg har modtaget varerne i dag. Det har været en effektiv og god ordrebehandling. Kvaliteten og farven af servietterne lever op til den høje kvalitet I annoncerer med. Så vi glæder os til at tage det i brug til vor datters konfirmation."
Hanne fra Hillerød - 2010

"Jeg har været meget tilfreds med at handle hos jer. Det var meget nemt at finde det jeg skulle have, og jeg kunne se at det var på lager, så jeg vidste at det kunne nå frem til jeg skulle bruge det. Leveringen gik også hurtigt, så jeg vil helt sikkert anbefale andre at handle hos jer."
Susanne fra Nivå - 2010

"Vi vil gerne udtrykke vores tilfredshed med vores handel med jer. Vi er pensionister (skal bruge guld dugen til vores guldbryllups-morgenkaffe i næste måned) og er ikke supertrænede i at bruge nethandel, men vi synes jeres hjemmeside er overskuelig og nem at finde rundt på, og varen blev leveret meget hurtigt. Vi vil ikke tøve med at bruge jer igen hvis vi får behov for det."
Inger og Ole fra Vejle - 2010

"Jeg har været fuldt ud tilfreds med hele forløbet! Varerne er i orden, Priserne er okay, Leveringstiden var fin"
Maj-Brit fra Ugerløse - 2010

"Jeg har kun positivt at sige om nethandlen hos jer. Det var nemt at finde ud af på hjemmesiden, ordrebekræftelsen kom efter 1 min, mail om at tingene nu var sendt fra jer kom samme eftermiddag og varerne var dagen efter, så det kan vist ikke blive nemmere. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos jer."
Winni fra Viborg - 2010

"Fin hjemmeside, hurtig ekspedition og leveringstid. Så fin service."
Birthe fra Risskov - 2010

"Hjemmesiden er overskuelig, nem at finde det man søger og nemt at bestille. Hurtig ekspedition og levering, og varerne var pakket godt ind. En ekstra service var, at leveringsmåden blev rettet til det billigste, da jeg kom til at bestille en dyrere måde."
Lis fra Billund -2010

"Alt har fungeret forbilledligt, vi er ganske tilfredse, så det kan I også være!"
Priscilla fra Tommerup - 2010

"Det har været en god oplevelse. Hurtig ekspedition, og hurtig levering... dejligt"
Annette fra Silkeborg - 2010

"Jeg har været meget tilfreds med at handle over nettet hos jer. Der var hurtig levering, fra jeg bestilte varerne til levering gik der 2-3 dage og det var inkl. weekend."
Jane fra Viborg - 2010

"Jeg har ikke noget at udsætte på forløbet: Jeg har bestilt på nettet og modtaget varerne 2 dage senere, så det er gået, som jeg forventede."
Karina fra Skævinge - 2010

"Perfekt hele vejen igennem!
Pia fra Frederikssund - 2010

"Jeg er da vældig tilfreds, for jeg har fået mine varer og alting er fint og ser ud som på billederne – så tak for handlen"
Gitte fra Bjert - 2010

"Hjemmesiden fungerede optimalt. Vi bestilte varerne i går og har modtaget dem i dag... Det kan man da vist ikke klage over. Både lys og servietter svarer helt overens med vores forventninger, farverne var fine og kvaliteten virker god. Alt i alt en meget fin oplevelse, jeg har allerede anbefalet jer til et hold venner, der skal holde bryllup til efteråret."
Bente fra Hjortshøj - 2010

"Ekspedition gik rigtig godt, varerne var fremme dagen efter, og I tjekkede endda om det var den rigtige leveringsadresse. Den skulle sendes til. Så alt i alt var jeg meget tilfreds med hele forløbet."
Maibritt fra Brovst -2010

"Jeg har haft en meget god oplevelse ved at handle med jer og leveringen 2 dage efter... super ."
Tina fra Tim - 2010

"Vi har været udemærket tilfredse, hurtig nem og korrekt levering....vi vender helt sikkert tilbage ved en anden festlig lejlighed!"
Linette fra Nakskov - 2010

"Jeg syntes det er gået godt. Alt er gået som forventet. 1000 Tak for det."
Mette fra København -2010

"Det er korrekt, at jeg for ganske nylig har købt servietter, samt balloner og jeg kan ikke sætte fingeren på noget - vi har nemlig ikke kunnet finde nogen lilla servietter nogen steder, så det er jo super, at I har et så stort et udvalg. Vi skal bruge det til konfirmation næste lørdag. Det var alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg fik mine varer ganske hurtigt :-)"
Helle fra Ringsted - 2010

"Jeg må sige, jeg har været yderst tilfreds med at handle hos Lys & Stil. Hurtig ekspeditionstid og levering (afhentning). Har været hurtig til at ringe til mig (kunden) og informere om leveringstid. Vil klart anbefale jer til andre, da i har et stort udvalg."
Alice fra Ølstykke - 2010

"Har kun haft en positiv oplevelse ved at handel med jer, nemt at betjene jeres hjemmeside, nem betaling og dejlig hurtig levering"
Jane fra Vadum -2010

'"Jeg har været 100% godt tilfreds. Varen svarer til forventningerne og jeg modtog den fra dag til dag. Så det har været en super oplevelse, og jeg vil naturligvis handle hos jer igen. Jeg har ligeledes reklameret for jer hvor det "gav mening", så kun positiv kritik her fra "
Vivi fra Haslev - 2010

"Jeg kan ikke sige andet end lynhurtig ekspedition og levering så det var virkelig over al forventning! Så det var en meget positiv oplevelse at handle hos jer, så det er ikke den sidste gang, jeg har gjort det."
Ida fra Højby Sjælland - 2010

"Vi har modtaget varen fra jer. Vi er meget glade for både ekspeditionen og leveringstiden som har været meget kort. Vi glæder os til at handle ved jer igen."
Martin fra Hadsund - 2010

"Jeg kan kun sige at det har fungeret helt fint, fra start til slut. Nemt og hurtigt. Tak for det. Nu glæder vi os til konfirmations festen, hvor de fine lys skal bruges :-)"
Karin fra Kokkedal - 2010

"Jeg kan kun sige at jeg har været tilfreds med det hele."
Yvonne fra Ølstykke - 2009

"Tak for jeres mail. Jeg kan sige at i er nogen jeg vil bruge mere end denne ene gang. Det har kun været positivt at handle hos jer. I sendte min pakke om mandagen og om onsdagen kunne jeg hente min pakke på posthuset. Nemt og hurtigt."
Christina fra Valby - 2009

"Dejligt at det kom så hurtigt. Fuldt tilfredsstillende!"
Emma fra Strandby - 2009

"Jeg har modtaget pakken og alt er fineste orden. Vil anbefale dig til alle."
Joan fra Nordborg - 2009

"Min oplevelse er at det er nemt at handle ved jer og der var meget hurtig ekspedition og levering, hvilket vi er meget glade for."
Heidi fra Vestbjerg - 2009

"Vores oplevelse har været positiv. Jeres hjemmeside er nem at gå til. Hurtig og informativ levering. vi har ikke noget at påpege. Yderst tilfredse"
Britt fra Viby sjælland - 2009

"Jeg har været særdeles tilfreds med at handle ved Lys og Stil, både i forhold til ekspedition, levering og varen da jeg modtog den. Jeg er allerede overbevist om, at næste gang jeg får brug for tilsvarende produkter, vil jeg benytte mig af jeres hjemmeside. Så udelukkende rosende ord herfra."
Jeanette fra Årslev - 2009

"Jeg har for første gang, men bestemt ikke sidste gang, handlet med jeres firma på nettet, det fungerede bare perfekt."
Mona fra København S - 2009

"Det har været meget nemt og hurtigt at handle hos jer, meget fint tak."
Søren fra Vordingborg - 2009

"Det var rigtigt nemt, og hurtigt leveret, så det kan jeg ikke klage over. Så alt i alt, syntes jeg at det har været rigtigt godt, og vil nok gøre det igen."
Susanne fra Rønne - 2009

"Jeg har fået en super ekspedition. I var meget hurtige til at sende min bestilling. Så kan kun anbefale jer til andre."
Pia fra Horsens - 2009

"Hej og tak for handlen. Jeg var overordnet set meget tilfreds. Fine varer."
Pernille fra Jelling - 2009

"Tak for hurtig ekspedition og for den entusiastiske service som i ligger for dagen. Det er en sand fornøjelse at opleve sådan noget i vores fortravlede samfund. Jeg skal anbefale jer til andre og det er ikke sidste gang jeg handler med jer."
Steen fra Tilst - 2009

"Hej med jer. Tak for den fine service. Jeg har fået en seddel ind af døren, og kan hente pakken på fredag."
Anje fra Helsingør - 2009

"Rigtig mange tak for din mail! Det er sjældent man oplever så god service :) Jeg har modtaget pakkeanmeldelsen - var endda hjemme, da pakken kom, men vores ringeklokke virker ikke og postmanden kunne åbenbart ikke finde ud af at banke på døren. Men mange tak for informationen! Jeg glæder mig til at hente pakken senere i dag og se mine fine ting :)..."
Natachia fra Mørkøv - 2009

"Det dejligt at man nu kan komme og se på de forskellige vare.. Tak for den gode service, jeg vender tilbage igen..."
Andersen fra Albertslund - 2009

"Vi har modtaget vores varer og er meget tilfredse med den hurtige levering og varerne var lige det vi manglede til vores bryllup, så det er jo dejligt når det går så nemt. Rigtig god sommer.
Julie fra Kastrup - 2009

"Tusind tak for pakken, ankommet til tiden og rigtigt flotte varer"
Hanne fra Faxe - 2009

"Tusind tak for ordren, jeg har fået den i dag. Men jeg har ikke åbnet den endnu. Vi glæder os til at bruge dem til sommer til min nieces konfirmation :o)"
Paninnguaq fra Ilulissat, Grønland - 2009

"Bloklysene kom i går. Tak for en god handel, det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos dig."
Marianne fra Horsens - 2009

"Tusind tak for rigtig GOD og hurtig service..."
Gitte fra Jyderup - 2009

"Vi siger tak, er meget tilfredse - alt nåede frem til tiden, så det er super :-)"
Tine fra Åbyhøj - 2009

"Hej.. Tak for en hurtig forsendelse og fantastisk god service, så du regne med at jeg vender tilbage næste gang"
Lone fra Albertslund - 2009

"Ja , jeg er virkeligt tilfreds med varerne, og vi takker jer for de varer som vi har fået."
Frederik fra Qaqortoq, Grønland

"Ja! det kalder jeg hurtig levering. Tak for handlen"
Annette fra Frederiksværk

"Mange tak for mailen og for den gode service. Jeg har modtaget mine varer og er fuldt ud tilfreds. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos jer"
Helle fra Nyborg

"Hej jan, jeg er meget glad for det jeg har købt og jeg tror bestemt ikke at det er sidste gang jeg handler ved dig, selv tak for handlen"
Michelle fra Skive'

"Jeg har modtaget varerne og er meget tilfreds..."
Maia fra Vojens

"Kanon levering og ekspedition, det er ikke sidste gang vi handler hos Lys & Stil"
Bo & Jessie fra Glostrup

"Jeg er yderst tilfreds med jeres service, hurtigt og troværdigt. I vil klart have en fremtidig kunde i mig."
Natalia fra Liseleje

"Jeg er bestemt tilfreds. Hurtigt og effektivt."
Karin fra Birkerød

"Jo tak, jeg har modtaget min pakke og har været meget tilfreds... skal nok anbefale web siden videre til andre."
Rikke fra Skævinge

"Tak for god og hurtig service, pakken kom i går."
Joan fra Køge

"Hejsa... Jeg har netop åbnet pakken fra jer. Tak for den gode service :)"
Sidse fra Hedehusene

"Jo tak, alt er som det skal være. God service fra Jer!!!"
Ditte fra Hvidovre

"Jeg har modtaget min levering. Varerne er i fin stand og leveringstiden var rigtig hurtig"
Karina fra Aars

"Har modtaget varerne i dag, flot med så hurtig levering. Vil uden tvivl benytte jer igen... Tak for hjælpen"
Camilla fra Herning

"Ja, tak jeg har modtaget varerne og er tilfreds med leveringen. - Dejligt nemt og kort leveringstid.."
Ghita fra Tørring

"Jeg vil hermed gerne sige mange tak for jeres mega hurtige service. I var vores redning, da vi ikke kunne opdrive orange servietter andet sted, men jeg troede ikke at vi kunne nå det. Men ak.. det gik godt nok stærkt. Endnu engang mange tak for det. Rart at der stadig er service til. Det er ikke sidste gang vi besøger jeres sider."
Egon og Gitte fra Haarby

"Mange tak for hurtig levering. Vi er yderst tilfredse med farverne på lys og servietter."
Lene fra København N

"Med sådan en god service, synes jeg i fortjener et feedback. Vi er meget tilfredse med den hurtige ekspedition og leveringstid og vil helt sikkert benytte os af det en anden gang. Rigtig godt at man kan skrive hvor man vil have pakken afleveret, hvis man ikke er hjemme."
Anne fra Havdrup

"Varer og leveringstid helt i top eller som en hvis anden person ville sige: Det er bare TOPDOLLAR. Jeg handler helt klart hos dig næste gang jeg skal bruge artikler til fest eller lignende."
Kent fra Jerslev J

"Vi har modtaget vores varer. De er lige det vi ønskede os, og det kunne godt tænkes at vi handler hos jer en anden gang. Vi takker for god service, alt tip top."
Pia fra Bjerringbro

"Ja tak, jeg har modtaget mine varer og er absolut tilfreds."
Tine fra Jyllinge

"Jeg modtog dugene i onsdag, i fin stand - tusind tusind tak for den hurtige levering - det var guld værd :-) Vil gemme jeres adresse og bruge jer igen næste gang der skal en anderledes farve dug på til festen :-)"
Stine fra Brædstrup

"Ja tak, alt er ankommet og det ser fint ud. Tak for handlen."
Mette fra Viborg

"Det var super hurtigt jeg fik mine varer, og de levede fint op til forventningen."
Mie fra Næstved

"Ja tak, jeg har i dag modtaget lys og servietter som ønsket. Tusind tak for fin service"
Line fra Holbæk

"Vil blot sige at jeg er fuldt ud tilfreds med de leverede varer."
Cecilie fra Haslev

"Jo tak, alt er vel modtaget... tak for god handel - ses."
Jørgen fra Ballerup

"Hej med jer... Jeg har modtaget mine varer og jeg er meget godt tilfreds, med både levering og det hele, det gik jo bare hurtigt..."
Maria fra Hobro

"Jeg har hentet pakken i dag og er godt tilfreds ;-) Nu tror jeg, vores 40-års bryllupsdag vil forløbe godt."
Lisbeth fra Viborg

"Ja tak, jeg har modtaget varerne. Jeg er meget tilfreds både med varerne og leveringstiden... mange tak."
Mette fra Hjørring

"Vi er meget tilfredse, varerne kom i går. Tak for effektiv ekspedition."
Carsten fra Grenaa

"Tusinde tak for den hurtige levering af diverse lys og stager. Hvor er det nogle fantastisk flotte lys, jeg glæder mig til at sidde og nyde dem om aftenen. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg har handlet hos jer."
Jane fra Stenløse

"Tusind tak for super god og hurtig service. Jeg har aldrig oplevet så god og hurtig en service :0)."
Maria fra Greve

"Tak for pakken og mailen. Alt ser fint ud. Jeg er fint tilfreds og vil gerne handle hos jer en anden gang."
Trine fra Vejby

"God service og hurtig levering.. Rigtig positivt, takker for god service."
Jacob fra Ringsted

"Jeg var meget overrasket over den hurtige levering :O) Jeg er meget tilfreds med varerne."
Louise fra Roskilde

"Meget hurtig ekspedition og levering, så alt i alt super service!"
Dannie fra Helsingør

"MEGET fin og hurtig service!"
Anne-Mette fra Fredericia

"Ja, jeg er meget tilfreds og har ikke handlet med jer for sidste gang, så vi mødes igen engang."
Birgitte fra Frederikshavn

"Tak for god og hurtig service."
Vivi fra Asperup

"Hej. Jeg er meget tilfreds :) og bestiller gerne hos jer igen."
Annette fra Odder

"Tak for din forsendelse. Varerne var i fin stand og hurtigt leveret, så kun tilfredshed herfra."
Lotte fra Hundested

"Alt er fint, fin pakke, hurtig levering. Super!"
Kirsten fra Dragør

"Det hele er bare ok :) Jeg kommer nok til at bruge Jer en anden gang."
Birgitte fra Gandrup

"Jeg er utrolig tilfreds med din service. Bare det at du kontaktede mig når mit Visa Electron ikke virkede var meget overraskende. Jeg har også anbefalet din butik til andre, og har lagt Lys og Stil ind under mine fortrukne."
Mette fra Rønne

"Jo tak jeg synes at i har en fremragende service og jeg er meget tilfreds med mine varer. Tak for god behandling"
Heidi fra Ringsted

"Jeg er yderst tilfreds med såvel ekspedition som forsendelse. Varerne ser fine ud og leveringstiden kan der ikke klages på."
Gitte fra Jægerspris

"Nu har jeg lige været ovre på posthuset og hentet pakken. De er simpelthen bare så flotte de lys. 1000 tak."
Kristina fra Næstved

"Ja har modtaget pakken i dag, tak! Er MEGET tilfreds. Ser rigtig godt. Som forventet. Tak for hurtig og rigtig god service. Er ikke sidste gang jeg bruger jer!!"
Thea fra Odense

"Jeg har været fuldt ud tilfreds med såvel ekspeditionen som leveringstiden."
Inge fra Odder

"Det var en meget god ekspedition og leveringstid, det er først gang jeg har set så hurtig leveringstid"
Berit fra København

"Jeg har lige været henne og hente pakken på posthuset, og har modtaget den. Jeg er imponeret over den service med mails og følgen af pakke frem til mig. Pakke med indhold er vel ankommet og fuldt tilfredshed fra min side, flot pakket ind og vel ankommet. Jeg takker mange gange og ønsker en rigtig Glædelig Jul – vender helt sikkert tilbage i det nye år som kunde – Godt Nytår. De bedste hilsner fra yderst tilfreds kunde"
Birgit fra Skævinge

"Hurtig opfølgning på ordren den aften vi sad og bestilte. En god oplevelse alt i alt…"
Søren fra Tilst

"Tak for en utrolig hurtig ekspedition af min bestilling på sorte servietter. Glæder mig til at dække bordet til mine frokostgæster."
Jens fra Lyngby

"Tak for hurtig udrykning..."
Mette fra Albertslund

"Tak for den hurtige ekspedition af servietter og lysestager til vores bryllup"
Sanne fra Ølstykke

"Godt initiativ med lys og servietter som gaveide, godt alternativ til blomster og tilmed billigere end forretninger der handler med de samme ting"
Heidi fra Greve

"Enkelt og nemt, leveret i løbet af 3 dage..."
Lone fra Albertslund
 

Lys og Stil - stearinlys, servietter, papirduge og bordløber