Stearinlys, servietter, bordløbere og papirduge - Lys og Stil 

Stearinlys, servietter, papirduge og bordløbere fra 1'st ClassStoflignende Dunilin servietter, Dunicel papirduge og bordløber fra Duni

100% sikker online betaling 


Kom ind i Webshoppen   |   Duni   |   Festbordet   |   Mærkedage   |   Servietfoldning   |   Information   |   Farveguide


Stearinlys, servietter, papirduge og bordløber... kom indenfor i vores webshop.


Alt indhold på www.lysogstil.dk er underlagt loven om ophavsret.

Siden vi lancerede dette site i 2006 har vi desværre været udsat for kopiering af tekster, samt brug af billeder fra denne hjemmeside - og oftest er det ejere af hjemmesider som intet har at gøre med salg stearinlys, servietter, papirduge, bordløbere og lignende produkter, der udfører disse handlinger.

Derfor skal vores tekster og links kun bruges i et forsøg på at trække besøgende til disse sider og intet andet - personerne bag disse sider kender godt lovgivningen om ophavsret og copyright - og derfor anser vi det som helt bevidst plagiering og tyveri.

Alt indhold på www.lysogstil.dk er underlagt loven om ophavsret.


Erstatning ved brug af tekster o.lign uden aftale

Retsforfølgelse og erstatningskrav vil blive pålagt de personer eller virksomheder som uden skriftlig aftale og tilladelse bruger indholdet på www.lysogstil.dk til brug på egen hjemmeside og/eller andet medie.

Vi vil omgående og uden yderligere varsel rette henvendelse via vores advokat, med erstatningskrav til følge.

Den danske lovgivning på dette område er soleklar, det er ulovligt og det er tyveri og erstatningskravet ligger som oftest på den anden side af kr. 50.000,- + alle retssagens omkostninger.

Alle forsøg på ovenstående vil hurtigt blive opdaget af COPYSCAPE inden for 48-72 timer.

Beskyttet af Copyscape Originality Check - kopier ikke indhold fra dette domæne.

Lys og Stil - stearinlys, servietter, papirduge og bordløber