þ
Papir- og stoflignende servietter
     
þ Papir- og stoflignende duge
        
þ Stoflignende bordløbere
            
þ Stearinlys i 20 flotte farver

 Stearinlys, servietter og papirduge - Lys og Stil


  þ 100% sikker online betaling
    
þ Muligt at afhente sin ordre
       
þ Hurtig levering
          
þ Billig forsendelse

 

Kom ind i WebshoppenDuniFestbordetMærkedageServietfoldningInformationFacebook
 
Stearinlys, servietter, papirduge og bordløber... kom indenfor i vores webshop.


Planlæg din fest

For at en fest kan blive god, er det vigtigt med planlægning, så man selv kan nyde fest og gæster. Herunder er en række gode råd, som kan hjælpe dig under forberedelse af festen.

Planlæg din fest

 

  • Hvad er anledningen til at holde festen, og hvilken slags fest skal det være? Måske er der et bestemt tema, der passer til anledningen. Tænk også på årstiden, og hvor festen skal finde sted. Om sommeren kan festen holdes i fx haven, som skovtur, sejltur.... mulighederne er mange.

     

  • Det er dejligt at modtage en smuk festinvitation. Sørg for at sende en invitation der passer til festens tema og inviter gæsterne i god tid - gerne 1 - 2 måneder før ved en større fest. Husk at få svar ca. 14 dage inden festen. Findes der bordkort (glaskort) og evt. takkekort og velkomstsange i samme design som invitationerne, er dette med til at gøre festen endnu mere gennemført og stilmæssigt perfekt.

     

  • Hvor mange skal inviteres til festen, og skal gæsterne sidde eller stå? Begynd i god tid at overveje lokaler, borde og stole, service, duge og servietter samt underholdning. Service, borde og stole kan man leje. Servicet kan også være en kombination af paptallerkener, papirduge og rigtigt bestik. Husk bordpynt, bordkort/-plan samt gavebord og vaser til blomster.

     

  • Ved festlokalet skal der være gode køleskabsforhold, komfur og ovne samt opvaskemaskine - og også gerne god køkkenbordsplads. Tjek også garderobe og toiletforhold.

     

  • Hvis du skal have mange gæster, må du overveje, om du skal låne eller leje ekstra ovn, køleskab, fryser, og om pander og gryder er store nok. Husk viskestykker, karklude og skarpe knive! Tænk også over om du skal have hjælp i køkkenet?

     

  • Tænk på om gæsterne kan sidde bekvemt. Man beregner min. 50 cm pr. person ved et spisebord. Og sørg også for at der er god plads, hvis gæsterne skal gå omkring en buffet. Skal du have stor fest, kan det være en fordel med to ens buffetborde, så flere gæster hurtigere kan komme omkring buffeten.

     

  • Når du ved, hvilke retter du vil servere, og hvor meget mad du skal købe, kan det være en hjælp at lave lister - dels indkøbslister der deler sig over flere dage og arbejdslister, så opgaverne også bliver fordelt. Og overvej om du kan uddelegere nogen af arbejdsopgaverne.

     

  • Anretning af maden betyder meget, da vi også spiser med øjnene. Hvis du serverer buffet, så overvej om forretten kan anrettes og stå klar ved hver kuvert, det indleder festen på en god måde. Og sæt ikke al maden på bordet på én gang. Fyld fadene op undervejs - og sørg for at anrette de varme retter på varme fade, evt. placeret på varmeplader, så maden forbliver varm. På samme måde kan smør og andre meget kolde retter placeres på et koldt underlag, fx indpakkede fryseelementer.

Rigtig god fornøjelse...

 

 

 


Lys og Stil - stearinlys, servietter, papirduge og bordløber