Stearinlys, servietter, bordløbere og papirduge - Lys og Stil


Kom ind i Webshoppen   |   Duni   |   Festbordet   |   Servietfoldning   |   Information   |   Farveguide   |   NyhedsbrevHandelsbetingelser - Generelt

Herunder finder du de gældende vilkår for at handle hos Lys og Stil.

Alle vores handelsbetingelser overholder naturligvis den danske lovgivning indenfor nethandel.

Vi har gjort det nemt for dig og opdelt vores handelsbetingelser i forskellige afsnit, dette gør det mere overskueligt og du kan gå direkte til det afsnit som du ønsker at læse mere om...

Betaling
Levering og forsendelse
Afhentning
Fortrydelsesret
Reklamationsret
Dine personlige oplysninger
GLS
Post Danmark

Information vedrørende handelsbetingelser


Forhandling:

Vi har forhandling i følgende lande...

Danmark (bemærk venligst at vi ikke sender til Færøerne og Grønland.)


Priser

Alle priser hos Lys og Stil angives i DKK, inklusive moms, alle danske afgifter mm. Priserne er ekskl. forsendelsesomkostninger (porto), udover portoen er der ingen ekstra udgifter. Bestiller du fra et andet EU-land, betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du fra et ikke EU-land, vil du ikke betale dansk moms, men varerne kan blive pålagt told og moms i dit hjemland. Vi handler pt. ikke med lande uden for EU.

Salg generelt

Når du bestiller varer via vores website, skal du være opmærksom på følgende: Lys og Stil's ordresystem sender kunden en e-mail, der indeholder aftalen mellem virksomheden og kunden. Den endelige prisaftale fremsendes med varerne som en faktura på købet. På denne faktura er evt. rabatter fratrukket.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt udgåede varer.

Tolerancer på stearinlys, servietter, papirduge og bordløbere

Da stearinlys, servietter, papirduge og bordløbere hele tiden bliver produceret og genoptrykt, er det ikke altid muligt for producenten at ramme den samme farve 100% hver eneste gang. Alle farver er derfor vejledende - nuance forskelle kan forekomme.
 

Lys og Stil - stearinlys, servietter, papirduge og bordløber til borddækning af festbordet