Stearinlys, servietter, bordløbere, papirduge og kvalitetsvin - Lys og Stil


Kom ind i Webshoppen   |   Duni   |   Festbordet   |   Servietfoldning   |   Information   |   Farveguide   |   Nyhedsbrev


Stearinlys, servietter, papirduge og bordløber... kom indenfor i vores webshop.


Handelsbetingelser - Levering og forsendelse

Herunder finder du de gældende vilkår for levering og forsendelse hos Lys og Stil.

Alle vores handelsbetingelser overholder naturligvis den danske lovgivning indenfor nethandel.

Betaling
Levering og forsendelse
Afhentning
Fortrydelsesret
Reklamationsret
Dine personlige oplysninger
GLS
Post Danmark

Information vedrørende levering og forsendelse


Forsendelsespriser

Se vores forsendelsespriser her: Post Danmark - GLS

Leveringstid

Med leveringstid menes antallet af dage, inden varen(e) afsendes fra Lys og Stil. I tilfælde af at leveringstiden afviger væsentligt fra det anførte, vil du straks modtage besked herom, og du har mulighed for at fortryde eller ændre ordren.

Eks. Du bestiller en fredag. Fredag er dag 0. Lørdag og søndag er weekend, så derfor er mandag dag 1, tirsdag dag 2 og onsdag dag 3 osv...

Vi har følgende leveringstider...
1 - 2 hverdage = lagervarer
3
- 5 hverdage = bestillingsvarer (hjemtages
ved indgået bestilling i Internet-butikken.)
5 - 9 hverdage = bestillingsvarer (hjemtages
ved indgået bestilling i Internet-butikken.)
5 - 14 hverdage = bestillingsvarer (hjemtages
ved indgået bestilling i Internet-butikken.)

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Lys og Stil's  grossister.

Er du ikke hjemme - Post Danmark

Er du ikke hjemme, når pakkeposten kommer til din adresse, smider Post Danmark en afhentningsseddel ind af brevsprækken. Du kan herefter hente din pakke på posthuset i op til 8 dage efter. Afhenter du ikke din pakke inden 8 dage returneres den til os. Vi sender gerne pakken til dig igen, hvis du betaler fragtomkostninger én gang til, da Lys og Stil også er nødt til at sende pakken på ny.

Flere varer

Hvis du bestiller flere varer samtidig hos Lys og Stil vil varernes vægt blive sammenlagt, og forsendelsesomkostninger blive udregnet ud fra varernes vægt.

Pakkenummer

Når din pakke afsendes fra Lys og Stil, vil du modtage en mail fra os med dit pakkenummer (trackingnummer), således at du kan følge din pakke fra den forlader os til den modtages på leveringsadressen. Vi anbefaler dig, at du følger din pakke hver dag, således at du kan se hvornår den er på dit lokale posthus. Modtager du ikke pakken derefter, er det en god ide at kontakte dit lokale posthus.

Maxibreve

Bemærk at maxibreve ikke har noget trackingnummer, da dette er en brevforsendelse... Ønskes maxibreve sendt som B-Post skal du være opmærksom på den forlængede leveringstid på 3-4 dage. Maxibreve kan ikke sendes som "privatpakke uden omdeling" eller som "flexlevering".

Er varen beskadiget

Hvis dine varer bliver beskadiget under leveringen, skal du med det samme klage til Post Danmark og gøre opmærksom på, at din vare er blevet beskadiget under fragten. Du vil herefter få din vare erstattet af Post Danmark.

Privatpakke uden omdeling

Såfremt du på forhånd ved, at du ikke er hjemme på det tidspunkt posten kommer, kan du vælge denne forsendelsestype "uden omdeling". Post Danmark vil så ikke medbringe pakken til omdeling, men lægge en seddel i din postkasse. Du kan så afhente pakken på posthuset når det passer dig. Privatpakke uden omdeling kan kun benyttes ved levering til private adresser.

Flexlevering - på eget ansvar (er ikke længere muligt)

Bemærk, at såfremt du tillader Flexlevering, er det Post Danmark's og Lys og Stil´s notat for at forsendelsen er leveret der er gyldigt bevis for leverancen. Bliver forsendelsen uretmæssigt fjernet af andre, er hverken Lys og Stil eller Post Danmark således ansvarlig herfor og der ydes derfor ikke erstatning i dette tilfælde. Bemærk venligst at pakken skal sættes i ly af regn og direkte sol, da varerne ellers kan tage skade.

Modtagerflex - på eget ansvar

Bemærk, at såfremt du har en aftale med Post Danmark omkring Modtagerflex, så er det Post Danmark's og Lys og Stil´s notat for at forsendelsen er leveret der er gyldigt bevis for leverancen. Bliver forsendelsen uretmæssigt fjernet af andre, er hverken Lys og Stil eller Post Danmark således ansvarlig herfor og der ydes derfor ikke erstatning i dette tilfælde. Bemærk venligst at pakken skal sættes i ly af regn og direkte sol, da varerne ellers kan tage skade.

Bemærk

Flexlevering og Privatpakke uden omdeling kan ikke kombineres... og Flexlevering og Privatpakke uden omdeling kan ikke benyttes ved forsendelse som Maxibrev.


Til toppen    |    Tilbage til handelsbetingelser

Lys og Stil - stearinlys, servietter, papirduge og bordløber